WE ARE INFORMATUS

HAPPIER PEOPLE, BETTER RESULTS
Ervaren software developer, Tester, Scrummaster ?

Neem mij aan   Zoek toptalent

Onze collega's over ons:

/Leendert
Leendert
''Informele omgangsvormen, de mogelijkheid tot zelfontplooiing en de vrijheid in opdrachtkeuze hebben mij er toe doen besluiten voor Informatus te kiezen. Dat daarnaast het salaris goed is en de collega’s leuk zijn maakt het plaatje wat mij betreft compleet.’’
/Carolyn
Carolyn
"Na aantal jaren gewerkt te hebben voor één van de grote IT consultant bedrijven, was ik toe voor verandering. Ik was op zoek naar een bedrijf die werknemers niet als een nummertje ziet, maar als een belangrijke asset. Het klonk als een utopie. Kort daarna, toen ik de kans kreeg om bij Informatus in dienst te treden is de overstap dan ook snel gemaakt. De informele sfeer, de menselijke benadering en verdienen wat ik echt waard ben, dat is waar ik op zoek ben. En als ik nu terugkijk, dan vraag ik mezelf af waarom ik die stap niet 6 jaar eerder heb gezet. Ik kan het echt niet beter treffen!”
/Arno
Arno
"Ik kende Informatus als een oprecht bedrijf, zonder gladde verkooppraatjes. Informatus werkt met toppers in het vak die ook nog eens gezellig zijn. Daarom hoefde ik niet lang over na te denken toen ik gevraagd werd om bij Informatus te werken. Daar bovenop is de zeer goede beloning voor mij ook een teken dat ik gewaardeerd word voor het werk wat ik doe.”
/Pieter
Pieter
"Een fijne collega als werkgever, die zoekt naar opdrachten die bij mij passen. Daarnaast kan ik de opleiding of trainingen volgen die ik graag wil. Verder kan ik bij Informatus mijn werk en privé goed in balans houden. Geen 2 x keer per week na werktijd meetings bijwonen om me in het bedrijf te kunnen profileren en hogerop te komen. Het is gewoon fijn om me te kunnen focussen op mijn werk bij mijn opdrachtgever en te doen waar ik goed in ben. Alleen maar leuke dingen doen dus. Regelmatig iets leuks doen met mijn Informatus collega’s, zonder verplichting."
/Jeroen
Jeroen
"Oprichter en eigenaar van Informatus, samen met leuke collega's op een informele maar professionele manier software ontwikkelen die er toe doet voor onze klanten"
/Mark
Mark
"Ik ben trots dat ik nu deel uitmaak van Informatus, bij Informatus krijg je waar je recht op hebt. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Informatus zoekt de opdracht die bij jou past. Daarnaast is het ook fijn dat Informatus goede secundaire voorwaardes heeft. Informatus, het lijkt te mooi om waar te zijn maar geloof me dat is het niet!"
/Sir%20Lancelot
Sir Lancelot
Onze kantoorteckel Sir Lancelot aka : "IT"
/Jij
Jij?
"Staat jouw tekst hier binnenkort?"
/Jij
Jij?
"Staat jouw tekst hier binnenkort?"